Hoeveel kost een date?

17/07/2023
|
152
Waldo Taekema
Waldo Taekema
17/07/2023

Heb je binnenkort een date gepland en ben je benieuwd hoeveel geld dit gaat kosten? Geen zorgen, het gaat je geen nier kosten, maar het kan wel duurder uitvallen dan je denkt. Uiteraard ligt dit eraan wat je gaat doen op een date hoeveel het gaat kosten. Kies je voor een avontuurlijke date of heb je liever een romantische date? In deze blog lees je hoeveel kost een date?

Romantische date

Er zijn veel ideeën voor een romantische date, zoals een wijnproeverij thuis, overnachting in een hotel, de zonsondergang kijken etc. Een typische romantische date is uiteten en soms nog een avondje bioscoop erachteraan geplakt. Stel je kiest een restaurant uit met een gemiddelde prijsklasse dan zul je uiteindelijk rond de 100 euro uitgeven voor een 3 gangenmenu, drinken erbij en voor twee personen. Een avondje naar de bios kost tegenwoordig ongeveer 8 euro per persoon, dus reken op 16 euro. Hier pak je nog een drankje en snack bij en dan zit je op geschat 35 euro in totaal. Deze romantische date zou ongeveer 135 euro kosten.

Avontuurlijke date

Je kunt een avontuurlijke date zo gek maken als jezelf wilt. Wil je extreem de spanning opzoeken? Dan kan bungee jumpen iets voor jou zijn. Wil je een gemiddelde avontuurlijke date? Dan kan klimmen in een klimpark of kanoën een leuk idee zijn! Een avontuurlijke date duurt meestal langer dan 3 uur, omdat je actief iets aan het doen bent. Gemiddeld per persoon is de prijs 25 euro. Met 2 personen ben je ongeveer 50 euro kwijt. Let hier wel op dat eten en drinken hier niet bij ingegrepen is!

Ook interessant  Hoeveel kost een scooter rijbewijs?

Speelse date

Bij een speelse date ga je samen een activiteit doen zoals bowlen, karten, naar een arcade hal of lasergamen. Dit zorgt voor een luchtige en misschien ook wel grappige sfeer. Het is een leuke date om samen te doen en zo kom je er ook achter of je date goed is in bepaalde activiteiten. Een speelse date kost ongeveer 25 euro per persoon en bij een arcade hal kan je zelf de prijs bepalen. Dit ligt eraan hoeveel geld je wilt uitgeven aan de gamekasten. Houd hier ook rekening mee dat er geen eten en drinken bij zit in de prijs.

Thuis date

Met een thuis date kun je variëren wat je gaat doen samen met je date. Je kunt samen een heerlijke maaltijd koken of creatief zijn en elkaar gaan naschilderen. Liever iets ontspannends doen samen? Dan kunnen jullie elkaar masseren of een filmpje kijken. Mocht er op deze manier spanning ontstaan met je date, dan kun je ook poppers amsterdam gebruiken!

Vond je deze blog nou interessant? Bekijk dan ook onze blog over Hoeveel kost een scooter rijbewijs?

Recent

Hoeveel kost een goed alarmsysteem?

26/06/2024

Hoeveel kost het theorie-examen?

17/06/2024

Hoeveel kost een groendak?

11/06/2024

Hoeveel kost een dakkapel?

07/06/2024

Hoeveel kost een schoonmaker?

05/06/2024

Meer in deze categorie

Hoeveel kost het theorie-examen?

|

Hoeveel kost een groendak?

|

Hoeveel kost een schoonmaker?

|

Hoeveel kost een wijnproeverij thuis?

|
© Copyright Hoeveel kost 2024

Onderdeel van DeBetekenisFabriek

hello world!