Hoeveel kost een seksspeeltje

09/08/2023
|
94
Waldo Taekema
Waldo Taekema
09/08/2023

Dit is heel erg afhankelijk van het speeltje in kwestie. Zo zal iets wat gezien kan worden als een technologisch hoogstandje een veel hogere prijs hebben dan het speeltje wat vrij simpel is om te maken. De prijzen kunnen van al € 10,- of minder oplopen tot in de honderden (of zelfs duizenden) euro’s! Hieronder leggen we uit waarom sommige speeltjes zo duur zijn. Zo krijg jij een antwoord op de vraag: hoeveel kost een seksspeeltje?

Materiaalkosten liggen hoog

Voor ongeveer 4 liter aan siliconen ben je al gauw meer dan € 200,- kwijt, dat is best wel wat. Dit is in ieder geval wanneer seksspeeltjes materialen gebruiken die daadwerkelijk goed zijn. Iedereen kan een dildo maken van 2 euro aan materiaal, maar we verzekeren je dat deze heel snel heel slecht wordt. De juiste siliconen hebben iets wat ‘platinum cure’ heet, er zit vrij letterlijk platinum in. Dit zorgt voor een ‘body-safe’ product. Zo is de ene dildo veel beter dan de andere.

Verschil tussen een goedkope en een kwalitatieve vibrator

We benoemden een van de belangrijkste punten net al, het materiaal wat gebruikt wordt. Natuurlijk, elk bedrijf heeft zo zijn of haar eigen preferenties, waar een keuze tussen kwaliteit en kosten wordt gemaakt. We raden aan om altijd te kijken naar de reviews! Sommige vibrators zijn gemaakt van rubber of PVC, wat goedkoper is én moeilijker is om schoon te maken. Een goede vibrator zal bijna altijd van siliconen gemaakt zijn. Mocht je dit niet willen, zijn keuzes als roestvrij staal of harde ABS plastic ook zeer goede opties. De duurdere hogere kwaliteit vibrators hebben ook vaker sterkere en gecompliceerdere internen motoren. Deze zorgen voor een grotere diversiteit in vibraties, in sterkte en in hoelang ze meegaan. Daarnaast zijn vibrators met betere motoren ook vaker stiller, wat zorgt voor net wat meer discretie. Ben je van plan om plezier te gaan hebben met een partner? Kijk dan eens naar onze blog over hoeveel poppers kosten!

Ook interessant  Hoeveel kosten poppers?

Het oog wilt ook wat

Ja, je kan gaan voor een speeltje van 5 euro wat er uit ziet alsof een blind persoon die designed heeft, of je geeft een beetje uit voor kwaliteit. Bijvoorbeeld binnen de BDSM-wereld is uitstraling zeer belangrijk. Je kan latex pakken kopen die super goedkoop zijn en niet glimmen, of je koopt hoge kwaliteit latex wat glimt en waar je van kan genieten. Onthoudt, voor veel seksspeeltjes en accessoires geld dat goedkoop duurkoop is. Daarnaast zijn de duurdere variant doorgaans ook veiliger. Een speeltje of accessoire wat uit een ongereguleerd land komt zonder kosten kan gevaarlijk zijn. Deze speeltjes komen op intieme plekken, we raden aan om die intieme plekken in bescherming te nemen en níet voor goedkoop te gaan. Hoeveel kost dus een seksspeeltje? Het kost zoveel als dat je plezier je waard is! Van plan om op een intieme date te gaan? Kijk dan hier hoeveel zo’n date je zou kosten!

Recent

Hoeveel kost adverteren op Google?

08/05/2024

Hoeveel kost een wijnproeverij thuis?

07/05/2024

Hoeveel kost een transportvergunning?

06/05/2024

Hoeveel kost het produceren van farmaceutische verpakkingen?

30/04/2024

Hoeveel kost het om een woning te verzekeren?

16/04/2024

Meer in deze categorie

Hoeveel kost een beugel?

|
,

Hoeveel kost een autotransport?

|

Hoeveel kost het inhuren van een schoonmaakbedrijf?

|

Hoeveel kost het om een internetradio op te zetten?

|
© Copyright Hoeveel kost 2024

Onderdeel van DeBetekenisFabriek

hello world!